درباره «بل ۲۱۲» (Bell ۲۱۲)، هلیکوپتر حامل رئیس جمهور + عکس اولین تبلت پوکو چه زمانی رونمایی می‌شود؟ هوش مصنوعی پلتفرم «دیوار» چطور کلاهبرداران را شناسایی می‌کند؟ بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس نسخه فوق پیشرفته هوش مصنوعی «جمنای لایو» با توانایی مکالمه زنده رونمایی شد شواهدی جدید از زمان عرضه گلکسی S24 FE تریلر سینماتیک بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شد اطلاعاتی جدید از دوربین و نمایشگر گلکسی S۲۵ کنترلر Proteus برای بازیکنان دارای معلولیت ایکس باکس رونمایی شد + مشخصات توصیه‌های ایمنی برای مقابله با آسیب‌های سیل ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد
سرخط خبرها

ابداع فناوری جدید موشک‌های مافوق صوت توسط مهندسان چینی

  • کد خبر: ۱۱۷۳۷۶
  • ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۳
ابداع فناوری جدید موشک‌های مافوق صوت توسط مهندسان چینی
گروهی از مهندسان چینی روز دوشنبه با موفقیت یک موشک آزمایشی را پرتاب کردند و چندین فناوری جدید مورد استفاده در موشک‌های مافوق صوت را در آن به کار گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، این موشک که Feitian-۱ نام دارد به یک موتور جت سیکل ترکیبی مجهز شده که نفت سفید می‌سوزاند و بدون استفاده از سوخت خطرناکی مانند هیدروژن مایع به سرعت مافوق صوت می‌رسد.

موشک یادشده تمامی مراحل ضروری حرکت از پرتاب تا اوج گیری را با استفاده از همین سوخت با موفقیت پشت سر گذاشته است و در تمامی این مراحل از ثبات برخوردار بوده است.

فن آوری های آزمایش شده بر روی این موشک را می‌توان برای ساخت هواپیماهای فضایی به کار گرفت که ترکیبی از هواپیما، موشک و فضاپیما است که می‌تواند هم در هوا و هم در فضا پرواز کند. هواپیماهای فضایی بارها و بارها قابل استفاده هستند.

کلمه Feitian همچنین نام لباس‌های فضایی مورد استفاده در ایستگاه فضایی چین است. این نام به نوعی الهه بودایی اشاره دارد که می‌تواند پرواز کند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->